"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   

WIJNMAKERSDINER SPIER
Vrijdagavond 18 oktober 2019 - 19u

 

In samenwerking met restaurant Herbert Robbrecht organiseren we een schitterende avond met als eregast Johan De Villiers. Terwijl er verschillende gerechten passeren geeft Johan - op zijn typische sappige Zuid Afrikaanse manier- een woordje uitleg. TOPkeuken, TOPwijnen, wijnkennis opdoen en aan tafel met de wijnbouwer ...Een avond om niet te missen!!!
 

Ontvangst met MCC* Methode Cap Classic 2015
vergezeld van enkele Fingerfood, bites & snacks

***


Bonbon van Angus beef, Noordzeecrab en ganzenlever,
groentechutney, sojacrème, knolselder, wortelmayonaise.
Creative Block 2 Sauvignon Blanc 2016

***

Courgettebloem gevuld met zeekreeft,
venkelcrème, kokos, citrus, kafir, Thai spices.
Vintage Selection Riesling 2018

***

Jonge tarbot & herfstpaddestoelen,
arboriorijst, parmesan, artisjok, truffel uit de Périgord.
Private Collection Chardonnay 2017

***

Jong hinde uit onze Ardennen,
medaillons, jus met tonkaboon , herfstgarnituren.
Yellow Wood Red Blend 2016 - “Organic” versus Creative Block 3 in Magnum 2013

***

Rocamadour & Tomme de Belvés.
vijg, peer, roggecrumble, noten.
The First Stone Premium Blend Merlot - Cabernet 2015 - “Organic”

***

Sao Thomé chocolade "Dame Blanche"
vers gedraaid vanilleroomijs, speculaascrumble, vacherin, chantilly.
Dancing in other words 2012

Koffie,
Vergezeld van huisbereide mignardises.


€130 euro All-in ( aperitief, menu, aangepaste wijnen, tafelwater en koffie)
Restaurant Herbert Robbrecht
Hogenakker 1
9120 Vrasene.

Reservatie via info@herbertrobbrecht.be of telefonisch op het nummer: 03 755 17 75
Reservatie is pas definitief na ontvangst van het volledige bedrag - met vermelding van naam
en ‘Spier 18/10’ - op rekening BE86 4153 2525 4250 (Restaurant Herbert Robbrecht)

[ pdf ]

 

 
script