"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   

MOEDERDAGMENU
Woensdagavond 14 augustus tot en met zondag 18 augustus 2019

 

Geelvintonijn & Noordzeecrab,
ijs van beurre blanc, frisse gaspacho van komkommer, kruiden, plantjes.

***

*Ontpantserde zeekreeft,
gevulde courgettebloem, kokosmelk, kafir, citroengras.

***

Steenschol uit de Waddenzee en Zeeuwse mosselen,
brandade van gerookte paling, lamsoor, zeekraal.

***

Jonge zomerree,
girolles, geglaceerde zomerraapjes,
koolrabi en jonge wortel, saus met Guinese peper.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Abrikoos "Melba"
Rode zomervruchten, meringue, oranjebloesem.
En/of
Kersen uit Venasque "Jubilée"
chocolade "Pur Caraïbes", vers gedraaid vanilleroomijs, amandelcrumble.


4 Gangenmenu met dessert 70€.
*Tonijn vervangen door babykreeft supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met één dessert 80€

6 Gangenmenu met de twee desserten 85€.

Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Dessert vervangen door boerenkaasjes supplement 12€.

7 gangenmenu met kaas en de twee desserten 98€

Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.
Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 of 7 gangen menu.

 

 

 
script