"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


Signature van onze keuken
Valentijnmenu 2019

   

Op donderdagavond 14 februari is het restaurant uitzonderlijk geopend.
Voor de avond van Valentijn vragen we een voorschot van 50€ per persoon op ons rekeningnummer
(BE 86 4153 2525 4250) over te schrijven,
Uw reservatie is pas definitief na ontvangst van het voorschot.
Het weekend hieropvolgend serveren we enkel dit menu in 5 of 6 gangen.


Schotse langoustine, sashimi & gebakken,
panna cotta van soja ,avocado, kruiden en plantjes.

***

*Gillardeau oester & Sint Jacobsvrucht,
aardpeer, winterprei, aromaten, Champagnesaus.

***

Skrei uit de Lofoten & tortelini van Noordzeecrab,
infusie van de pantsers, citrus, Thaise basilicum, gember.

***

Jonge nestduif uit Racan & Perigordtruffel,
De borst rozig gebraden, gekonfijt boutje,
zalf van polderaardappel en truffel, boschampignons,
reductie van oude port.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Twee verrassende zoetigheden,
Bloedappelsien & witte chocolade.
Sao Thomé chocolade, hazelnoot, diplomatico rum, vanille.

 

4 Gangenmenu met dessert 69€.
*Langoustine vervangen door Gillardeau oester supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met dessert 80€ - 6 Gangenmenu 95€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Zoetigheden vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.

 
script