"Smaken en Geuren" lente 2017

 

 


Ganzenlever, Holstein rund,
vintage-soja, wasabi, humus van rode biet, paarse mosterd uit Brive.

***

Groene asperges uit de Vaucluse,
ravioli van ossenstaart, petit gris slakjes,
pesto van daslook, saus van morilles met wijn uit Arbois en gebruinde boter.

***

Lijngevangen zeebaars, inlandse asperges,
Tartaar van Noordzeecrab, bloemkool, zilte groenten, jus van groene kruiden.

***

Jong Frans lam "label rouge",
Zadel gebraden met Oosterse specerijen, schouder gekonfijt en
gelakt in eigen jus, aubergine, meiraap, tuinbonen, artisjok.

***

**Selectie van artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet.
Noten, droge vruchten, bijpassend brood.

***

Verrassende zoetigheden
Aardbeien, rabarber, pistache, witte chocolade.
Chocolade, kokosnoot,exotische vruchten.


4 Gangenmenu met dessert 69€
*Ganzenlever vervangen door groene asperges supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met dessert 80€ - 6 Gangenmenu 95€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Zoetigheden vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap…..dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

Restaurant Herbert Robbrecht | Hogenakker 1| 9120 Vrasene
Tel: 03 755 17 75 | E-mail: info@herbertrobbrecht.be