"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Smaken en Geuren" Herfst 2018

     
 

Sint-Jacobsvrucht, tartaar van zeebaars,
butternutpompoen, gekonfijte ganzenlever, kruiden en plantjes.

***

*Ravioli van eend, herfsttruffel,
bospaddestoelen, knolselder, krachtbouillon, Barbadillo-sherry.

***

Noordzee tarbot & Zeebrugse garnalen,
Blanke botersaus met champagne en Zeeuwse oester, schorseneer, witloof.

***

Jonge hindenkalf, herkomst Oostenrijk,
Rosé gebraden filet, jus met Penja peper,
seizoengarnituren, aardappelsoesjes.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Twee verrassende zoetigheden,
Cheese-cake, cranberry, yoghurt, Conférencepeer.
Chocolade "Sao Thomé", wortelparfait, mandarijn.

 

4 Gangenmenu met dessert 69€.
* Sint Jacobsvrucht vervangen door ravioli van eend en truffel supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met dessert 80€ - 6 Gangenmenu 95€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Zoetigheden vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.


Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script