"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Smaken en Geuren" Februari - Maart 2018

     
 

Sint Jacobsvrucht, tartaar van zeebaars,
avocado, gerookte paling, yuzu, kruidensorbet, plantjes.

***

*Truffel uit de Perigord, gekonfijte eend, eendenlever,
espuma van Tarbais bonen, boterraap, schorseneer.

***

Skrei uit de Lofoten,
alikruiken, oester, garnalen, champagneboter,
gesmolten witlof, luchtige zalf van aardappel en citroen.

***

Melkkalf uit de Corrèze "Élévé sous la mère"
Open ravioli, duxelles van de eerste morilles,
fijne jus van kalfstong verfijnd met Penjapeper,
enkele seizoengroenten.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Twee verrassende zoetigheden,
Bloedsinaasappel, yoghurt, witte chocolade.
Chocolade Sao Thomé, advokaat, griotte, cranberry, roomijs van tijm.

 

4 Gangenmenu met dessert 69€.
* Sint Jacobsvrucht vervangen door truffelgerecht supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met dessert 80€ - 6 Gangenmenu 95€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Zoetigheden vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap…..dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script