"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Smaken en Geuren" nazomer 2018

     
 


Ganzenlever & eendenlever,
terrine en gebakken, coulis van rabarber, poeder van bosbessen, verloren brood.

***

*Noordzeeschol & Oosterscheldepaling,
pak-soy, citrusmousseline, groene kruiden.

***

Grietfilet & herfstpaddestoelen,
Artisjok, oude balsamico, rozemarijn.

***

Wilde groenkraageend,
De borst gelakt met sinaas, kroketje van de bout,
zilveruitjes, raap en vijg, knolselder, specerijenjus.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Twee verrassende zoetigheden,
Perzik "Melba" new Style, gelei van rooibosthee, meringue, framboos.
Peren van eigen oogst, karamel, chocolade-espuma, vanille ijs.

 

4 Gangenmenu met dessert 69€.
*Ganzenlever vervangen door Noordzeeschol supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met dessert 80€ - 6 Gangenmenu 95€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Zoetigheden vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.


Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script