"Suggestiemenu van de Chef"

 

 

Glaasje Cremant d'Alsace (Champagne Edmond Roussin supplement 5€)
Vergezeld van amuses naargelang inspiratie.

***

Schotse "red label" zalm, licht gerookt en gemarineerd "Japanese style"
ponzu, wasabi, bonitozalf, frisse kruiden en plantjes.

***

Koningsdorade,
ravioli van schaaldieren, zuiderse groenten,
beurre blanc met rozemarijn en aceto balsamico.

***

Hoeveparelhoen uit de Landes,
Medaillon van de borst, eendenlever,
Gekonfijte ui, enkele groenten, saus verfijnd met Penjapeper.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Bijpassend brood, vruchten, noten.

***

Parfait van mandarijn,
Griekse yoghurt, duindoornbes, aloë vera, Ivoire chocolade, limoen.

 

95€ inclusief passende wijnen (geschonken tot en met het hoofdgerecht)
en water tijdens de maaltijd.
(menu zonder wijn 85€)
Betaling cash, géén credit card of Bancontact.

**dessert vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.
**suggestiemenu met boerenkaasjes en dessert, supplement 15€.

Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.



Dit menu is verkrijgbaar zowel voor lunch als diner, enkel na reservering met vermelding ”suggestiemenu van de chef”
Op zaterdag serveren wij dit menu niet.
Dit menu is een voorbeeldmenu, wijzigingen zijn mogelijk, dit menu wordt dagelijks samengesteld naargelang verse marktaanvoer

 

Restaurant Herbert Robbrecht | Hogenakker 1| 9120 Vrasene
Tel: 03 755 17 75 | E-mail: info@herbertrobbrecht.be