"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Gastronomische tapas"

 

Menu met 7 verfijnde luxebereidingen,
Om optimaal genieten van de verfijnde smaken van onze keuken.

Dit menu is een voorbeeldmenu en wordt samengesteld naargelang seizoen en verse marktaanvoer, aanpassingen van gerechten en ingrediënten is mogelijk.
Eventuele allergieën, zwangerschap, vegetarisch, eetgewoonten,....
dienen bij reservatie gemeld te worden en hiervoor
kan eventueel een meerprijs aangerekend worden.

 

Schotse Loch Fyne zalm
Crème van tonijn en ansjovis, avocado,
Japanse specerijen,kruiden en plantjes.

***

Sint Jacobsvrucht,
schorseneer, Arabicakoffie, beurre blanc.

***

IJsland kabeljauw, grijze garnalen,
selder, luchtige mousselinesaus, pastinaak.

***

Zwartpootkip uit de Landes,
Sappig gebraden borst, saus met Perigordtruffel,
witlof, trompettezwam, enkele groenten.

***

Fourme d'Ambert,
Sinaas, Olorososherry, peer, roggecrumble, noten.

***

Vacherin,
exotische vruchten, passievrucht, ananas.

***

Sao Thomé, grand cru chocolade,
caramel, kokosnoot, praliné.


 

Dit menu is verkrijgbaar voor lunch als diner, enkel na reservering
(minimaal 24u op voorhand) met vermelding ”menu tapas
Op zaterdag serveren wij dit menu niet.

Ook op Valentijn en het daaropvolgende weekend (15, 16, 17 februari)
is dit menu niet verkrijgbaar.

De prijs van het gastronomisch tapasmenu bedraagt 60€ exclusief dranken,
Wij aanvaarden voor dit menu enkel contante betaling, géén credit-card of Bancontact.

 

 
script