"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


Menu "Tapas Gourmand"

 

Geniet met dit veelgangenmenu van de smaken, texturen en aroma's uit onze keuken in 7 verfijnde bereidingen.

Het menu wordt samengesteld volgens seizoen en marktaanvoer en bestaat uit:

  • Een koud en warm voorgerecht,
  • 1 vis - en 1 vleeshoofdgerecht,
  • een kaasbereiding en 2 nagerechten.

 

 

Panna cotta van asperges,
Schotse red label zalm, gerookte paling, sorbet van basilicum,
citruskaviaar, kruiden & plantjes..

***

"White Gamba" & gelakt buikspek "Duke of Berkshire"
Groene asperges, Umamibouillon, citroengras, gember.

***

Gebrande rog & inlandse asperges,
Lamsoor, zeekraal, luchtig gemonteerde kruidenjus.

***

Jonge eend "Canette" uit de Dombes,
open ravioli, eendenlever, saus met Penjapeper,
inlandse asperges, zoete aardappel, peulgroenten,

***

Mousse van Rocamadour,
Gelei van vlierbloesems, chutney van kweepeer

***

Aardbeien "Gariguettes",
rabarber, pistache, witte chocolade..

***

Chocolade "Sao Thomé",
gezouten caramel, exotische vruchten.

60€ exclusief dranken.

 

Dit menu is verkrijgbaar zowel voor lunch als diner, enkel na reservering (minimaal 24u op voorhand) met vermelding ”menu tapas gourmand”

Op zaterdag serveren wij dit menu niet.
Dit menu is een voorbeeldmenu, aanpassingen van gerechten en ingrediënten is mogelijk.

Mogelijke allergieën, zwangerschap, eetgewoonten,....dienen bij reservatie gemeld te worden. Wij aanvaarden voor dit menu enkel contante betaling, géén credit-card of Bancontact.

 

 
script