Wintermenu om thuis van onze keuken te genieten
Hartverwarmende bisque van Noordzeegarnalen,
verfijnd met armagnac en een vleugje room.
***
Skrei van de Lofoten,
Zeeuwse kokkels, pak-soy,
beurre blanc, citroengras, limoenblad, groene kerrie.
***
Poularde uit Bresse,
romige saus met Melanosporumtruffel uit de Périgord,
zalf van polderaardappel, schorseneer, wintergroenten.
***
**Artisanale boerenkaasjes (6 soorten)
noten, vruchten, chutney van kweepeer, bijpassend brood.
Of
Bloedsinaasappel en chocolade Pur Caraïbes.
Inclusief ons befaamde home made zuurdesem brood (extra brood 3€)
4- gangenmenu 65€.
**Artisanale boerenkaasjes in plaats van dessert supplement 8€.
Artisanale boerenkaasjes extra bij het menu supplement 15€.
Kaviaar
Geniet extra met een potje Belgische Gold label kaviaar om te combineren met de Sint-
Jacobsvruchten of om van te smullen bij uw aperitief.
10 gr 25€ - 30 gr 52€ - 50 gr 78€
Betalen kan via overschrijving op het volgende rekeningnummer BE86 4153 2525 4250 met
vermelding van het referentienummer dat u via mail ontvangt
Gelieve 24 uur op voorhand te bestellen. Klik hier.
Betaling kan met bancontact of in contanten.
|