Smaakvolle soep van butternutpompoen,
afgewerkt met vleugje room en gevogeltewit.
***
Noordzeevis “catch of the day”
á la Dugleré,
tomaat - champignons - groene kruiden
witte wijnsaus - pommes duchesse.
***
Ribeye van graankalf,
Madeira - kalfsdelicatessen
herfstgroenten - aardappelkroketjes.
Of
*Gevulde jonge polderpatrijs,
herstgroenten - jus nature - gratin dauphinois.
***
**Artisanale boerenkaasjes,
garnituren en bijpassend brood.
Of
Dessertsuggestie
volgens aanbod van de chef.
59€.
Inclusief ons befaamde home made zuurdesembrood.
(extra brood 4€)
*Gevulde jonge polderpatrijs
6€ supplement.
**Artisanale boerenkaasjes in plaats van het dessert
supplement 8€.
***Artisanale boerenkaasjes extra bij het menu
supplement 15€.
Gelieve 48 uren op voorhand te bestellen. Klik hier.
|