"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature"
Zomer 2022

     
 

Zeekreeft & Loch Fyne zalm,
tartaar, crème van coraille, fijne groentjes.

***

Noordzeepladijs & paling uit de Oosterschelde,
emulsie van groene kruiden, lamsoor,
luchtige mousseline, yuzu en groene kerrie.

***

Jonge zomerreebok,
girolles, artisjok poivrade, rode biet, saus met oude port.

***

*Artisanale boerenkaasjes
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Kersen & chocolade.
Of
Abrikozen, rooibosthee, rood snoepfruit, vanille-roomijs.

75€.

 

Op vrijdag- zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4 of 5-gangenmenu.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 37€.

3-gangen (enkel op dinsdag en woensdag) 60€.
Zeekreeft - pladijs of zomerree - kersen of abrikozen.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.

*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 15€.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 9€.

 

 

Openingsuren
Dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag vanaf 19.00 uur.
Het restaurant sluit om 00.30 uur.
Zondagmiddag vanaf 12.30 uur.

Op dinsdag-, woensdag-, en vrijdagmiddag
is het restaurant enkel geopend op reservatie vanaf 6 personen.

 


 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script