"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature van onze keuken" Zomer 2019

     
 

Geelvintonijn & Noordzeecrab,
ijs van beurre blanc, frisse gaspacho van komkommer.

***

*Babykreeftje,
groenten in de wok, saus met kafirblad en kokosmelk.

***

Steenschol uit de Waddenzee en Oosterscheldepaling,
citrusmousseline, emulsie van groene kruiden, lamsoor, zeekraal.

***

Jonge zomerree,
girolles, knolseldergnocchi, geglaceerde zomerraapjes,
koolrabi en jonge wortel, saus met Guinese peper.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Abrikoos "Melba"
Rode zomervruchten, meringue, oranjebloesem.
En/of
Kersen uit Venasque "Jubilée"
chocolade "Pur Caraïbes", vers gedraaid vanilleroomijs, amandelcrumble.

 

4 Gangenmenu met dessert 70€.
*Tonijn vervangen door babykreeft supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met één dessert 80€

6 Gangenmenu met de twee desserten 85€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Dessert vervangen door boerenkaasjes supplement 12€.

7 gangenmenu met kaas en de twee desserten 98€
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 of 7 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script