"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature"
Maart 2023

     
 

Gebakken Schotse sint-jacobsvrucht, gemarineerde koningsdorade,
panna cotta van dashi en gerookte paling, wasabi, kruidig slaatje.
(supplement 10 gr Royal belgian kaviaar 25€)

***

Skrei van de Lofoten & hopscheuten,
brandade, gepocheerd ei, karnemelkboter.

***

Poularde uit Bresse,
romige saus met Melanosporumtruffel uit de Périgord,
schorseneer, wintergroenten.

***

*Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Bloedsinaasappel en chocolade Pur Caraïbes,
luchtig taartje, île flottante, sorbet.

85€.


Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.

Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.

*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 20€.

Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.
Niet alcoholisch bijpassende dranken 6€ per glas.

Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 9€.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script