"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signatuur"
Winter 2022

     
 

Ganzenlever in twee bereidingen.
Mi-cuit in specerijenkorst, duindoornbes, PX-sherry.
Gebakken, cremeux van paddestoelen, aardpeer, krokant met truffelboter.

***

Skrei & Sint-Jacobsvrucht,
oesterboter, bimi-brocoli, jonge spinazie.

***

Filet van damhinde,
raap, schorseneer, spruitjes,
chiconettes, knolselderzalf, fijne wildjus.

***

*Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Dame blanche,
grand cru chocolade, crumble, vanille-ijs, chantilly.
70€.


Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 36€.

*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
** Menu met kaas en dessert supplement 15€.

Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 9€.


Openingsuren
Dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag vanaf 18.30 uur.
Zondagmiddag vanaf 12.30u.

Tot nadere berichten is het restaurant op
dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag
enkel geopend op reservatie vanaf 6 personen


 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script