"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature van onze keuken" Herfst 2019

     
 

Bretonse zeekreeft,
sashimi, venkelflan, yuzu, kruiden en plantjes.
(Met kaviaar Imperial Heritage, per 5 gram supplement 12,5€.)

***

*Ravioli van patrijs & eendenlever,
butternutpompoen, gebrande koolrabi, krachtbouillon, amontilladosherry.

***

Tarbot uit de Noordzee,
aubergine, aardpeer, wilde champignons,
artisjok en truffelboter.

***

Jonge damhinde, herkomst Hongarije,
jus met tonkaboon, herfstgarnituren.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Poire Williams,
panna cotta van kokos, hazelnootcrumble, caramel, perensorbet.
En/of
Chocolade Sao Thomé,
duindoornbes, mandarijn, roomijs van kletzenbrood.

 

4 Gangenmenu met keuze uit één van de desserten 70€.
* Kreeft vervangen door patrijs & ganzenlever supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 35€.

5 Gangenmenu met één dessert 80€.
6 Gangenmenu met twee desserten 90€.
7 gangenmenu met kaas en de twee desserten 105€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 42€.

**Dessert vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 9€.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5, 6 of 7 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script