"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature"
Maart 2025

     
 

Blauwvintonijn & Sint Jacobsvrucht,
tarama van de coraille, limoendressing, wasabiparel.
(supplement 10 gr. Oscietrakaviaar ‘private selection’ 25€)

***

Hopscheuten & Noordzeevis,
brandade, beloeuf-eitje, groene kruiden,
luchtige sabayon van Braderhik bier.

***

Rib-eye van graankalf uit de Corrèze,
gevulde aardappel, kalfsheerlijkheden,
de eerste primeurgroenten en Perigourdinesaus.

***

**Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Champagne & bloedsinaasappel.
Of
Chocolade ´Inaya 65%´, rode vruchten.
95€.

Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.

Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
(Enkel op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag)
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.
*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.

Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 42€.
*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
** Menu met kaas en dessert supplement 25€.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 10€.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script