"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"De zomerse smaken van onze keuken"
juli & augustus 2021

     
 

Langoustine en ganzenlever,
heldere tomatengelei, basilicumijs, kruiden en plantjes.

***

Lijngevangen zeebaars,
Zeeuwse schelpjes, zilte groenten, beurre blanc, saffraan.

***

Jonge zomerree,
Bordelaisesaus met Penja peper, gebakken girolles, zomergroenten.

***

*Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Ananas Melba
aardbeien, vanilleroomijs, sorbet.

70€.

Op vrijdag- zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4 of 5-gangenmenu
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 36€.

*dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
** menu met kaas en dessert supplement 15€.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 9€.

3-gangen (enkel op dinsdag en woensdag) 60€.
Langoustine - zeebaars of zomerree - ananas Melba.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.


Openingsuren
Dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag vanaf 18.30 uur.
Zondagmiddag vanaf 12.30u.

Tot nadere berichten is het restaurant op
dinsdag-, woensdag-, en vrijdagmiddag
enkel geopend op reservatie vanaf 6 personen.


 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script