 |
|
Langoustine en koningsdorade,
gerookte yoghurt, olie van koriander, framboos,
crumble van soft- shell krab.
***
Schol uit de Noordzee,
crème van Paimpolbonen, herfstpaddestoelen, artisjok,
luchtige beurre noisette verfijnd met citrus.
***
Wilde eend ‘Colvert’,
de borst gelakt,
wonton van de gekonfijte bout,
groentenkerrie, gember, butternutpompoen.
***
*Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Rabarber,
Bretons zanddeeg, amandelmousse, sorbet.
Of
Chocoladetaartje ‘Pur Caraibes’,
vanille, caramelroomijs.
85€.
Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.
Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.
*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 20€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.
Niet alcoholisch bijpassende dranken 6€ per glas.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 9€.
Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.
Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk |
|
|