 |
|
Canadese kreeft,
ontpantserd, groententaartje, algendressing, kruidenslaatje.
***
*Steenschol en Zeeuwse schelpjes,
goudmerkmosselen, kokkels, scheermessen,
boekweitnoedels, venkel, jus met specerijen.
***
Lijngevangen zeebaars uit de Westerschelde,
herfstzwammen, beurre blanc, tijm, balsamico, artisjok.
***
Wilde groenkraageend,
de borst rozig gebraden, boutje gevuld en gekonfijt,
saus met madagascarpeper, garnituren van de nazomer.
***
**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet
noten, vruchten, bijpassend brood.
***
Vijgen uit Solliès,
gegaard in rode port, vruchtenmacédoine, amandelroomijs.
En/of
Frambozen & melkchocolade,
in verschillende texturen.
Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij enkel het 5-, 6- of 7-gangenmenu
3-gangen (enkel op dinsdag en woensdag) 60€.
Keuze uit één van de voorgerechten, hoofdgerecht zeebaars of wilde eend,
één van de nagerechten.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.
4-gangen(zonder de steenschol) met één van de nagerechten 70€.
* Canadese kreeft vervangen door steenschol supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 35€.
5-gangen met één dessert 80€.
6-gangen met twee desserten 90€.
7-gangen met kaas en de twee desserten 105€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 42€.
**dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden
vanaf 9€.
Openingsuren
Dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag vanaf 19.00u.
Zondagmiddag vanaf 12.30u.
Tot nadere berichten is het restaurant op
dinsdag-, woensdag-, en vrijdagmiddag
enkel geopend op reservatie vanaf 4 personen.
Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.
Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk |
|
|