"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature van onze keuken" Nazomer 2019

     
 

Rundertartaar, ganzenlever, gerookte paling,
avocado, ponzuvinaigrette.

***

*Wilde gamba "Carabineiro" gebakken op de plancha,
arborio, saffraan, chorizo, bouillabaisejus.

***

Noordzeetong "Ostendaise",
Oester, mossel, garnalen, champagnesaus.

***

Wilde eend "colvert",
De borst gelakt met sinaas, kroketje van de bout,
Jus van eend met Cape Malay spices
geglaceerde knolgroenten en grelotuitjes, butternutpompoen.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Passievrucht & framboos,
Bretonse zandkorst, cremeux en sorbet.
En/of
Chocolade Pur Caraïbe & Batida,
speculaascrumble, peer, vers gedraaid caramelroomijs.

 

4 Gangenmenu met dessert 70€.
* Rundertartaar vervangen door wilde gama supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met één dessert 80€

6 Gangenmenu met de twee desserten 85€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Dessert vervangen door boerenkaasjes supplement 12€.

7 gangenmenu met kaas en de twee desserten 98€
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 of 7 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script