"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature van onze keuken" Wintermenu 2019

     
 

Sint Jacobsvrucht & Loch Fyne zalm uit Schotland,
bloemkoolflan, mierikswortel, kruiden en plantjes

***

*Tuber Melanosporum, wintertruffel uit de Périgord,
fregola, parmesan, eekhoorntjesbrood, aardpeer.

***

Noordzeegriet & langoustine,
pastinaak, spitskool, gerookt kalfsmerg.

***

Txogitxu runderhaas,
eendenlever en ossenstaart,
koolrabi, witlof, knolselder,
jus van rode wijn en pondicherrypeper.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Twee verrassende zoetigheden,
Nougat glacée, abrikoos, praliné, framboos.
Black & White, Grand Cru chocolade, caramel, kokos.

 

 

4 Gangenmenu met dessert 69€.
*Sint Jacobsvrucht vervangen door truffelgerecht supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met dessert 80€ - 6 Gangenmenu 95€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Zoetigheden vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.


Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script