"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature van onze keuken" Lente 2019

     
 


Gerookte Oosterscheldepaling & ganzenlever,
rundcarpaccio, asperge, doperwt, kwarteldooier, mierikswortel.

***

*Schotse langoustine & wijting,
groene asperges, pompelmoes, sanshopeper, olijfolie.

***

Rogvleugel & inlandse asperges,
emulsie van groene kruiden, lamsoor,
luchtige beurre noisette met dashi en gekonfijte citroen.

***

Jong lam uit de Lozère,
ribstuk en medaillon, rozig gebraden,
lentegroenten, kruidige lamsjus met specerijen.

***

**Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
Noten, vruchten, bijpassend brood.

***

Aardbeien uit Melsele,
rabarber, witte chocolade, yoghurt
En/of
Sao Thomé chocolade "Dame Blanche"
vers gedraaid vanilleroomijs, speculaascrumble, vacherin, chantilly.

 

4 Gangenmenu met dessert 70€.
*Gerookte paling vervangen door langoustine supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 32€.

5 Gangenmenu met één dessert 80€

6 Gangenmenu met de twee desserten 85€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.

**Dessert vervangen door boerenkaasjes supplement 12€.

7 gangenmenu met kaas en de twee desserten 98€
Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 of 7 gangen menu.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script