|
|
Sint-Jacobsvrucht & zeebaars,
sashimi, groene asperge, frisse komkommerjus, wasabisorbet.
***
Hopscheutjes & Noordzeevis,
gekonfijt, luchtige mousseline van Braderhikbier.
***
Jong lam uit de Quercy & inlandse asperges,
krachtige jus, daslook, gratinaardappel.
***
**Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Aardbeien ‘Gariguette’,
Champagnetaartje, coulis minute, sorbet.
Of
Callebaut chocolade ‘Inaya 70%’
roomijs van exotische vruchten.
85€.
Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.
Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.
*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 20€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht
39€.
Niet alcoholisch bijpassende dranken 7€ per glas.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn om uw kaas
of nagerecht te begeleiden vanaf 9€.
Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.
Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk |
|
|