"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Smaken van de nazomer"
september 2021

     
 

Vitello tonnato ‘new style’
graankalf, geelvintonijn,
ansjoviscrème, kruidensalade

***

Griet uit de Noordzee,
artisjok, butternut, herfstpaddestoelen,
groene kruidencoulis, dashi beurre blanc.

***

Wilde eend ‘Colvert’,
de borst rozig gebraden,
krokantje van de bout, zalf van gebrande knolselder,
geglaceerde groenten.

***

*Artisanale boerenkaasjes geaffineerd door Inge Schoonvliet,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Citroentaartje met gebrande meringue,
vruchten, sorbet, coulis.
70€.


Op vrijdag- zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4 of 5-gangenmenu
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 36€.


*dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
** menu met kaas en dessert supplement 15€.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te
begeleiden vanaf 9€.

3-gangen (enkel op dinsdag en woensdag) 60€.
Vitello tonnato - griet of wilde eend - citroentaartje.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€..


Openingsuren
Dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag vanaf 19 uur.
Zondagmiddag vanaf 12.30u.

Tot nadere berichten is het restaurant op
dinsdag-, woensdag-, en vrijdagmiddag
enkel geopend op reservatie vanaf 6 personen.


 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script