"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   

 

"Valentijn februari 2023”
11 - 14 februari 2023
Afhaalmenu




Hartverwarmende bisque van Noordzeegarnalen,
verfijnd met armagnac en een vleugje room.

***

Skrei van de Lofoten,
Zeeuwse kokkels, pak-soy,
beurre blanc, citroengras, limoenblad, groene kerrie.

***

Poularde uit Bresse,
romige saus met Melanosporumtruffel uit de Périgord,
zalf van polderaardappel, schorseneer, wintergroenten.

***

**Artisanale boerenkaasjes (6 soorten)
noten, vruchten, chutney van kweepeer, bijpassend brood.
Of
Bloedsinaasappel en chocolade Pur Caraïbes.

Inclusief ons befaamde home made zuurdesem brood (extra brood 3€)

4- gangenmenu 65€.


**Artisanale boerenkaasjes in plaats van dessert supplement 8€.
Artisanale boerenkaasjes extra bij het menu supplement 15€.

 

Kaviaar
Geniet extra met een potje Belgische Gold label kaviaar om te combineren met de Sint-
Jacobsvruchten of om van te smullen bij uw aperitief.
10 gr 25€ - 30 gr 52€ - 50 gr 78€

 

Betalen kan via overschrijving op het volgende rekeningnummer BE86 4153 2525 4250 met
vermelding van het referentienummer dat u via mail ontvangt

 

Reserveer uw afhaalmenu, klik hier.