"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 

 

Verwen je gasten zonder uren in de keuken te staan
Op 24 en 31 december heeft u de mogelijkheid
om thuis van onze keuken te genieten.
Wij hebben twee feestmenu’s samengesteld met de
mooiste en allerbeste ingrediënten van het seizoen.
Om uw menu perfect te begeleiden kan u bij ons ook
terecht voor een bijpassend wijnarrangement.

 

 

"Afhaalmenu Kerstmis 2025”
24 december 2025




*Terrine van eendenlever en Ibericoham,
chutney van gedroogde vruchten, krentenbrioche.

Of

Terrine van ingelegde rog en gravlax-zalm,
dressing met Issignyroom en groene kruiden.

***

Paupiette van tongschar uit de Noordzee,
zuiderse schaaldierensaus met fijne groentjes,
duxelle van champignons, duchesse-aardappel.
***

Grijspootpatrijs,
ballotine van de borst, de boutjes gekonfijt,
stamppot van koolsoorten met spekjes, gestoofd grondwitlof,
smaakvolle jus verfijnd met tijm en aardappelkroketjes.

***

Pavlova van walnoten,
walnootbiscuit, meringue,
durondeaupeer in een fijne karamelroom.

79€

Inclusief ons befaamde zuurdesembrood.
(extra brood 4€)
*Terrine van eendenlever supplement 8€.
Nagerecht vervangen door kaasbordje (6 soorten)
garnituur van vruchten, noten en toastbrood 9€ supplement.
Kaasbordje extra bij het menu 16€ supplement.

 

Bestel
[ klik hier ]

 

"Afhaalmenu Oudejaar 2025”
31 december 2025

 

*Terrine van eendenlever en Ibericoham,
chutney van gedroogde vruchten, krentenbrioche.

Of

Terrine van ingelegde rog en gravlax-zalm,
dressing met Issignyroom en groene kruiden.

***

Koningsdorade,
boschampignons, aubergine, bimi-broccoli,
witte wijnsaus verfijnd met sjalot, dragon en graantjesmosterd,
duchesse-aardappelen.

***

Medaillon van hertenkalfje ‘Grand Veneur’,
Conferencepeer gegaard in glühwein,
compote van veenbessen, gestoofd grondwitloof,
gebakken spruitjes met spek, aardappelkroketjes.

***

Taartje van chocolade “black & white”,
ijs van exotische vruchten, romige coulis van mandarijn.
79€
Inclusief ons befaamde zuurdesembrood.
(extra brood 4€)

*Terrine van eendenlever supplement 8€.
Nagerecht vervangen door kaasbordje (6 soorten)
garnituur van vruchten, noten en toastbrood 9€ supplement.
Kaasbordje extra bij het menu 16€ supplement.

Bestel
[ klik hier ]

 

 

Extra

Bijpassende wijnen, Crémant of Champagne
verkrijgbaar op aanvraag.

 

Kreeft en Belle vue,
2 sausjes, salade, eitjes , tomaten.


Kreeft à l’Armoricaine,
saus van de karkassen, dragon.

Of

Kreeft à la Thermidor,
saus met sjalot, engelse mosterd,
gegratineerd met Parmezaan kaas.


Prijs per volledige kreeft naargelang
gewicht en marktprijs.


Kaviaar tip !
Geniet tijdens de feestdagen extra feestelijk
en bestel een potje Belgische kaviaar.
10 gr 29€
30 gr 55€
50 gr 80€

 

Bestel
[ klik hier ]

 

 
script