Terrine van Schotse zalm en gerookte makreel,
groene kruiden, mieriksworteldressing en een frisse salade.
***
Tongschar op Oostendse wijze,
grijze garnalen, champignons, mosseltjes,
witte wijnsaus en duchesse-aardappel.
***
Gevulde fazant ‘Fine Champagne’,
Cox-appeltje met veenbessen, gestoofd witloof,
knolselder en aardappelkroketjes.
***
Taartje van Callebautchocolade en mandarijn,
semifreddo met Mandarin Napoleon.
75€ inclusief ons befaamde homemade
zuurdesembrood (extra brood 4€)
Bestel
[ klik hier ]
"Afhaalmenu Oudejaar 2023”
31 december 2023
|
|
Smaakvolle bisque van schaaldieren,
grijze garnalen, mosseltjes, schelpjes verrijkt met venkel.
***
Zeebaars, gebakken aan het vel,
boschampignons, aubergine, broccolini,
beurre blanc met gekonfijte citrus en miso.
***
Filet van hertenkalfje ‘Grand Veneur’,
gestoofd witloof, veenbessen, Jefkespeer in rode wijn,
gebrande butternutpompoen, aardappelkroketjes.
***
Luchtig champagnetaartje,
frambozenmousse, roomijs van exotische vruchten.
75€ inclusief ons befaamde homemade
zuurdesembrood (extra brood 4€)
Bestel
[ klik hier ]
Extra
Nagerecht vervangen door kaasbordje (5 soorten)
garnituur van vruchten, noten en toastbrood
8€ supplement.
Kaasbordje extra bij het menu
15€ supplement.
Om uw menu uit te breiden met een extra voorgerecht:
Kreeft (500 gr) en Belle vue,
2 sausjes, salade, eitjes , tomaten.
59€ per volledige kreeft.
Aangepast wijnarrangement voor bij uw menu
Crémant d’Alsace.(25€ per fles)
Of
Champagne ‘Sélection Maison’.(35€ per fles)
Moulin Caresse ‘le sauvignon’ 2021 Montravel.(15€ per fles)
Macon Chardonnay 2022 ‘Les Beluses’, Cave de Lugny, Bourgogne.. (26€ per fles)
Laya 2021, Tintorera - Monastrell, Almansia, Spanje. (19€ per fles)
Arrangement met Crémant d’ Alsace 79€.
Arrangement met Champagne ‘Sélection Maison’ 89€.
Kaviaar tip !
Geniet tijdens de feestdagen extra feestelijk en bestel een potje Belgische Gold label kaviaar
om het koud voorgerecht op te smukken of om van te genieten bij uw aperitief.
10 gr 29,5€
30 gr 52,5€
50 gr 79,5€
Bestel
[ klik hier ]
|