*Terrine van eendenlever en Ibericoham,
chutney van gedroogde vruchten, krentenbrioche.
Of
Terrine van ingelegde rog en gravlax-zalm,
dressing met Issignyroom en groene kruiden.
***
Paupiette van tongschar uit de Noordzee,
zuiderse schaaldierensaus met fijne groentjes,
duxelle van champignons, duchesse-aardappel.
***
Grijspootpatrijs,
ballotine van de borst, de boutjes gekonfijt,
stamppot van koolsoorten met spekjes, gestoofd grondwitlof,
smaakvolle jus verfijnd met tijm en aardappelkroketjes.
***
Pavlova van walnoten,
walnootbiscuit, meringue,
durondeaupeer in een fijne karamelroom.
79€
Inclusief ons befaamde zuurdesembrood.
(extra brood 4€)
*Terrine van eendenlever supplement 8€.
Nagerecht vervangen door kaasbordje (6 soorten)
garnituur van vruchten, noten en toastbrood 9€ supplement.
Kaasbordje extra bij het menu 16€ supplement.
Bestel
[ klik hier ]
"Afhaalmenu Oudejaar 2025”
31 december 2025
|
|
*Terrine van eendenlever en Ibericoham,
chutney van gedroogde vruchten, krentenbrioche.
Of
Terrine van ingelegde rog en gravlax-zalm,
dressing met Issignyroom en groene kruiden.
***
Koningsdorade,
boschampignons, aubergine, bimi-broccoli,
witte wijnsaus verfijnd met sjalot, dragon en graantjesmosterd,
duchesse-aardappelen.
***
Medaillon van hertenkalfje ‘Grand Veneur’,
Conferencepeer gegaard in glühwein,
compote van veenbessen, gestoofd grondwitloof,
gebakken spruitjes met spek, aardappelkroketjes.
***
Taartje van chocolade “black & white”,
ijs van exotische vruchten, romige coulis van mandarijn.
79€
Inclusief ons befaamde zuurdesembrood.
(extra brood 4€)
*Terrine van eendenlever supplement 8€.
Nagerecht vervangen door kaasbordje (6 soorten)
garnituur van vruchten, noten en toastbrood 9€ supplement.
Kaasbordje extra bij het menu 16€ supplement.
Bestel
[ klik hier ]
Extra
Bijpassende wijnen, Crémant of Champagne
verkrijgbaar op aanvraag.
Kreeft en Belle vue,
2 sausjes, salade, eitjes , tomaten.
Kreeft à l’Armoricaine,
saus van de karkassen, dragon.
Of
Kreeft à la Thermidor,
saus met sjalot, engelse mosterd,
gegratineerd met Parmezaan kaas.
Prijs per volledige kreeft naargelang
gewicht en marktprijs.
Kaviaar tip !
Geniet tijdens de feestdagen extra feestelijk
en bestel een potje Belgische kaviaar.
10 gr 29€
30 gr 55€
50 gr 80€
Bestel
[ klik hier ]
|