Marktmenu "lunch en diner"

 

 

Dit menu wordt samengesteld naargelang marktaanvoer en inspiratie van de dag en
wordt enkel geserveerd op weekdagen, zowel ‘s middags als ‘s avonds (niet op vrijdagavond).

Voorgerecht en hoofdgerecht 37,5€.
Met nagerechtsuggestie van de dag + 10€.
Met degustatie van artisanale boerenkaasjes + 15€.

Glas wijn, Port, Madera, Sherry of glas dessertwijn om uw kaasjes of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.

Onze menu’s worden enkel geserveerd voor de volledige tafel.
Vanaf 5 personen vragen wij om één van onze menuformules te kiezen

Daar wij uitsluitend met marktverse producten werken,
Gelieve ons te verontschuldigen voor de soms ontbrekende verse marktaanvoer.

 

 

Restaurant Herbert Robbrecht | Hogenakker 1| 9120 Vrasene
Tel: 03 755 17 75 | E-mail: info@herbertrobbrecht.be