"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   

 

Signature van onze keuken "Valentijn februari 2020”
14,15 en 16 februari 2020


 

Terrine van ganzenlever & gerookte paling,
Mosterdzaadjes, mierikswortel, kruidensalade.

***

*Schotse Sint Jacobsvrucht & langoustine,
Fregola, parmesan, paddestoelen, witlofcrème, wintertruffel.

***

Skrei, winterkabeljauw van de Lofoten,
Segrijnslakjes, artisjok, schorseneer, groene kruiden emulsie.

***

Jong duifje uit de Anjoustreek,
Jeneverbes, madeira, winterse groentenstamppot, fijne frietjes.

***

**Artisanale boerenkaasjes geraffineerd door Inge Schoonvliet
Noten, vruchten, bijpassen brood.

***

Bloedsinaasappel,
Parfait, yoghurt, witte chocolade.
En/of
Chocolade “Sao Thomé”
sorbet van kers en cranberry, advokaat,

 



Wij vragen een voorschot te storten van 50€ per persoon op hetvolgende rekeningnummer BE86 4153 2525 4250

4-gangen met keuze uit één van de nagerechten 70€.
*Ganzenlever vervangen door Sint-Jacobsvrucht en langoustine, supplement 6€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 35€.

5-gangen met één dessert 80€.
6-gangen met twee desserten 90€.
7-gangen met kaas en de twee desserten 105€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 42€.

**dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 9€.

Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5-, 6- of 7-gangenmenu

 

 
script