Menu Smaken en Geuren "Valentijn" 2016

 

 

 


Albacore tonijn & Langoustine,
avocado, zee-egel,kruiden, plantjes, wasabi.

***

*Sint Jacobsvruchten uit Schotland,
pesto en jus van rucola, butternutpompoen, crunch van Roscoff ui.

***


Skrei uit de Lofoten, vongole, kokkels,
venkel, pastinaak, luchtige saus van ingelegde citroen en citruskruiden.

***

Duifje uit Racan,
De borst rozig gebraden, het boutje gekonfijt, saus met truffel,
witloof, boterraap, spitskool.

***

**Artisanale boerenkaasjes, geaffineerd door Inge Schoonvliet.
krentenbrood, noten, vruchten.

***

Twee verrassende zoetigheden.
Bretons zanddeeg, framboos, yoghurt.
Valrhonachocolade "Ivoire & Pur Caraïbes", caramel, tonkaboon.

 

4 Gangenmenu met dessert 65€
Tonijn vervangen door Sint Jakobsvruchten supplement 5€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 30€.

5 Gangenmenu met dessert 75€
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 35€.

6 Gangenmenu 90€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht.

**Zoetigheden vervangen door boerenkaasjes supplement 10€.

Glas wijn, Port, Madera, Sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 8€.
Op zaterdagavond en Valentijnsdag serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu.

 

Restaurant Herbert Robbrecht | Hogenakker 1| 9120 Vrasene
Tel: 03 755 17 75 | E-mail: info@herbertrobbrecht.be