"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature"
Herfst 2024

     
 


Oosterscheldepaling & ganzenlever,
Issigny-room, miriekswortel, frisse kruiden en plantjes.

***

Noordzeevis,
open ravioli, bospaddestoelen, artisjok,
groene kruidenemulsie, jus bouillabaisse.

***

Zadelfilet van jong hertenkalfje,
krachtige jus, Voatsyperiferrypeper,
herfstgarnituren, aardappelsoesjes.

***

*Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Luchtig taartje van clementines,
semifreddo, sorbet, Mandarin Napoleon.
Of
Jefkes peer,
chocoladetaartje met hazelnoot,
sorbet van peer, caramelroomijs.
85€.


*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 20€.

Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.

Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.
*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.

Menu met kaas en dessert supplement 20€.

Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.
Niet alcoholisch bijpassende dranken 7€ per glas.

Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn om uw kaas of
nagerecht te begeleiden vanaf 9€.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script