![](graph/verticaal/018s.jpg) |
|
Koningsbarbeel & zeekreeft,
crème van foie gras, corailledressing, basilicum.
( supplement 10 gr Royal belgian kaviaar 25€)
***
Lijngevangen zeebaars uit de Oosterschelde,
kokkels en scheermesjes, zilte groenten,
beurre blanc verfijnd met miso-yuzu en zalmkuit.
***
Simmentalrund,
rozig gebraden runderhaas,
krokantje van ossenstaart gegaard in rode wijn,
zomergroenten en kruidenbéarnaise.
***
**Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Perzik ‘Melba’ versie 2024,
perzik gegaard in rooibosthee en oranjebloesem,
sorbet, roomijs, rabarberbouillon.
Of
Dame Blanche,
Roomijs, Tahiti-vanille, Chocolade ‘Inaya’ 70%, slagroom.
85€
Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.
Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.
*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 20€
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.
Niet alcoholisch bijpassende dranken 8€ per glas.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 9€.
Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.
Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk |
|
|