"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   


"Signature"
Zomer 2024

     
 


Koningsbarbeel & zeekreeft,
crème van foie gras, corailledressing, basilicum.
( supplement 10 gr Royal belgian kaviaar 25€)

***

Lijngevangen zeebaars uit de Oosterschelde,
kokkels en scheermesjes, zilte groenten,
beurre blanc verfijnd met miso-yuzu en zalmkuit.

***

Simmentalrund,
rozig gebraden runderhaas,
krokantje van ossenstaart gegaard in rode wijn,
zomergroenten en kruidenbéarnaise.

***

**Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Perzik ‘Melba’ versie 2024,
perzik gegaard in rooibosthee en oranjebloesem,
sorbet, roomijs, rabarberbouillon.
Of
Dame Blanche,
Roomijs, Tahiti-vanille, Chocolade ‘Inaya’ 70%, slagroom.
85€

Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.

Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.

*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 20€

Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.
Niet alcoholisch bijpassende dranken 8€ per glas.

Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te begeleiden vanaf 9€.

 

Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.

Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk

 

 
script