 |
|
Ontpantserde babykreeft,
gaspacho van doperwten,
groentensalade,
kruiden en plantjes.
(Extra toets kaviaar Oscietra
Royale ‘Private selection’ 10gr/
27€ - 30 gr/75€)
***
Lijngevangen zeebaars uit de Oosterschelde,
Zeeuwse schelpjes, aubergine,
tomaat,
basilicum, Zuiderse beurre blanc.
***
Diamanthaas van Schotse Angus beef,
artisjok, girolles, eendenlever,
Bordelaise-saus, gekonfijte
krieltjes.
***
**Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Champagnetaartje,
pavlova, rabarber, rode vruchten,
roomijs en sorbet.
Of
Kersen uit de Vaucluse,
Chocolade Inaya 65%,
vanilleroomijs, kersensorbet.
95€.
*Dessert vervangen door
boerenkaasjes, supplement 10€.
** Menu met kaas en dessert
supplement 25€.
Passende wijnen geschonken
tot en met het hoofdgerecht 42€.
Glas wijn, port, madera, sherry of
dessertwijn
om uw kaas of nagerecht te
begeleiden vanaf 10€.
Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.
Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk |
|
|