|
|
Eendenlever & Oosterscheldepaling
foie gras uit de Périgord, gerookte paling,
groene asperge, vichyssoise, walnoot.
***
Noordzeevis ‘Catch of the day’,
inlandse witte asperges, zilte zeegroenten, gemonteerde jus, groene kruiden.
(Extra toets kaviaar Oscietra Royale ‘Private selection’ 10gr/25€ - 30 gr/
72€)
***
Jong duifje ‘Fermiers du Poitou’
de borst rozig gebraden, het boutje gekonfijt,
morilles, lentegroenten, saus met portwijn en jeneverbes.
***
**Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Aardbeien ‘Gariguette’,
Champagnetaartje, coulis minute, sorbet.
Of
Callebaut chocolade ‘Inaya 70%’
roomijs van exotische vruchten.
85€.
Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.
Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.
*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 20€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.
Niet alcoholisch bijpassende dranken 7€ per glas.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn om uw kaas of nagerecht te
begeleiden vanaf 9€.
Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.
Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk |
|
|