|
|
Oosterscheldepaling & ganzenlever,
Issigny-room, miriekswortel, frisse kruiden en plantjes.
***
Noordzeevis,
open ravioli, bospaddestoelen, artisjok,
groene kruidenemulsie, jus bouillabaisse.
***
Zadelfilet van jong hertenkalfje,
krachtige jus, Voatsyperiferrypeper,
herfstgarnituren, aardappelsoesjes.
***
*Artisanale boerenkaasjes,
noten, vruchten, bijpassend brood.
Of
Luchtig taartje van clementines,
semifreddo, sorbet, Mandarin Napoleon.
Of
Jefkes peer,
chocoladetaartje met hazelnoot,
sorbet van peer, caramelroomijs.
85€.
*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 20€.
Op vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag
serveren wij enkel het 4- of 5-gangenmenu.
Lunch in 3-gangen naar marktaanbod 65€.
Bijpassende wijnen per glas vanaf 9€.
*Dessert vervangen door boerenkaasjes, supplement 10€.
Menu met kaas en dessert supplement 20€.
Passende wijnen geschonken tot en met het hoofdgerecht 39€.
Niet alcoholisch bijpassende dranken 7€ per glas.
Glas wijn, port, madera, sherry of dessertwijn om uw kaas of
nagerecht te begeleiden vanaf 9€.
Eventuele allergieën, aanpassingen zoals vegetarisch, glutenvrij, zwangerschap….. dienen bij reservatie vermeld te worden.
Op drukke momenten serveren wij enkel ons maandmenu en is er geen à la carte mogelijk |
|
|