"A ciascun alma presa e gentil cuore"
- aan allen wier hart door "smaak" gegrepen zijn -
Dante, 1283, Vita Nuova
 
   

Afhaalmenu
November - december 2025

om thuis van onze keuken te genieten

(Gelieve minstens 48 uren op voorhand te bestellen)

 

Smaakvolle soep van gevogeltewild en knolselder,
afgewerkt met quenelles van patrijs.

***

Noordzeevis “catch of the day”
ravioli van Zeeuwse krab
romige schaaldierensaus - gesmolten spinazie.

***

*Biefstuk van jong hertenkalfje,
romige pepersaus - herfstgroenten - aardappelkroketjes.
Of
Gevulde fazantenborst “Fine Champagne”
appel - veenbessen - grondwitloof - aardappelkroketjes.

***

**Artisanale boerenkaasjes,
garnituren en bijpassend brood.
Of
Dessertsuggestie
volgens aanbod van de chef.
59€.

Inclusief ons befaamde home made zuurdesembrood.
(extra brood 4€)
*Biefstukje van hertenkalfje 6€ supplement.
**Artisanale boerenkaasjes in plaats van het dessert
supplement 8€.
***Artisanale boerenkaasjes extra bij het menu
supplement 15€.


Gelieve 48 uren op voorhand te bestellen. Klik hier.