(Gelieve minstens 48 uren op voorhand te bestellen)
Smaakvolle soep van gevogeltewild en knolselder,
afgewerkt met quenelles van patrijs.
***
Noordzeevis “catch of the day”
ravioli van Zeeuwse krab
romige schaaldierensaus - gesmolten spinazie.
***
*Biefstuk van jong hertenkalfje,
romige pepersaus - herfstgroenten - aardappelkroketjes.
Of
Gevulde fazantenborst “Fine Champagne”
appel - veenbessen - grondwitloof - aardappelkroketjes.
***
**Artisanale boerenkaasjes,
garnituren en bijpassend brood.
Of
Dessertsuggestie
volgens aanbod van de chef.
59€.
Inclusief ons befaamde home made zuurdesembrood.
(extra brood 4€)
*Biefstukje van hertenkalfje 6€ supplement.
**Artisanale boerenkaasjes in plaats van het dessert
supplement 8€.
***Artisanale boerenkaasjes extra bij het menu
supplement 15€.
Gelieve 48 uren op voorhand te bestellen. Klik hier.
|